Login to AccuWeather.com Premium Login to AccuWeather.com Professional Login to AccuWeather.com RadarPlus AccuWeather.com

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Dj1979 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Dj1979
Rank: Whirlwind
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 12-November 08
Profile Views: 1,620*
Last Seen: 7th March 2016 - 01:44 PM
Local Time: Apr 29 2017, 05:21 PM
8 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Dj1979

Member

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
31 Aug 2014
I've had my cabled vantage pro 2 since October 2005 and it hasn't given me any problems what so ever until about three weeks ago the humidity and dew point stopper displaying and it shows - -. The temperature is displaying fine and the cable hasn't been cut or frayed. Do you guys have any idea what could be wrong?
13 May 2009
I have a cabled VP 2...had it for over 3 years and have had no problems. Monday I stepped out to run some errands and a thunderstorm popped up with frequent lightning, when I came home I looked at the console and all the outside data was dashed (--) and there was an "L" at the bottom. I immediately checked to see if any of the cables were frayed or cut and they were not, so I took the ISS down and unplugged the unit...when I plugged it back in it would not come on!! I unconnected the console cable from the console and plugged the unit back in and it came on but when I connected the cable to the console it would freeze...so I unconnected the console cable from the ISS and it unfroze, when I tried to connect the console cable back into the ISS it froze.

My question is what could have happened, and does the SIM need to be replaced?

Thanks
5 Jan 2009
I have a cabled VP 2 that I've had since early Oct. 2005 (3 yrs 3 months) and it has given me no trouble what so ever as did my VP 1 that I had from Jul. 2002 until it was destroyed in Hurricane Katrina. I woke up this morning and it is really foggy and very humid and I was looking at the console and noticed that the humidity and dew point was "dashed" out (--) it lasts for about 1-3 min. then the actual value of 100% and 64 would come back and it shows for about 5 min before it dashes (--) out again. Obviously the wire can't be frayed or cut because the temp is not doing the same thing, so is the problem up at the ISS or is this even a problem and its just very humid? Because when the values dash out it doesn't do it on my VWS program or doesn't show dashes on Wundergrounds website. Any help or info would be greatly appreciated!!

Thanks
19 Nov 2008
I just purchased a used wireless Vantage Pro with 24 hr FARS from Ebay, I already have a cabled Vantage Pro 2 with a daytime FARS. My question is can I take the 24 FARS from the wireless VP 1 and replace my daytime FARS on my cabled VP 2 with it?

Thanks
Last Visitors


21 May 2009 - 11:38

Comments
Other users have left no comments for Dj1979.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th April 2017 - 06:21 PM