Login to AccuWeather.com Premium Login to AccuWeather.com Professional Login to AccuWeather.com RadarPlus AccuWeather.com

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Clif doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Clif
Rank: Whirlwind
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 11-June 09
Profile Views: 3,289*
Last Seen: 11th August 2009 - 08:32 PM
Local Time: Nov 24 2017, 11:23 AM
1 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Clif

Member

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
11 Aug 2009
I'll try to make this as short as possible.

Windows XP laptop blew up. Replaced with Windows Vista laptop. in February. Every program/software item worked EXCEPT RadarPlus. Each time I would go to the RadarPlus screen, choose a product and a location I would get the error message: "Unable to locate registry key". Initial attempts with Accuweather Support staff was, in short, insulting and unsuccessful. I uninstalled the wxscope plugin.

Last month I downloaded a new copy of Wxscope.exe to my desktop. The install seemed to go okay until I clicked "finish". A small Windows error message popped-up saying something like...the install may not have completed successfully. Again, I logged onto RadarPlus, got to the product screen, chose default radar and a location - same thing....no registry key.

Tonight I do the same thing except from the new Premium site which said I needed to download a file: Wxscope.wxml. I did...to my desktop. Tried to run the file but a Windows (Vista) error message pops up and says it cannot open the file because it does not know what program should be used. I am given the option to search locally or on the internet - no help or success either way.

I then (using the new Premium site) navigate to RadarPlus and the WxScope download page, download a new copy of WxScope.exe to my desktop. The result is the same as described previously.

What is the relationship between these two files, if any?
Do I need some sort of driver to run WxScope? If so - where can I get it?

I'm really getting frustrated with this whole thing. It's got to work.

With respect to the forum, my thanks in advance.

Clif (Spicewood, TX)
Last Visitors
Guest


12 Aug 2009 - 9:43

Comments
Other users have left no comments for Clif.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th November 2017 - 11:23 AM