Login to AccuWeather.com Premium Login to AccuWeather.com Professional Login to AccuWeather.com RadarPlus AccuWeather.com

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Cursor and button problem
hckyplayer8
post Mar 25 2010, 05:32 PM
Post #1




Rank: F5 Superstorm
***

Group: Member
Posts: 11,176
Joined: 13-November 08
From: Chicken Capital,PA
Member No.: 16,148





Anybody else having issues with not being able to see the blinking cursor, when typing your posts?

Also I click on the buttons (insert image ect) and the windows do not pop up.

Its like this on several computers and not like this on other boards, so I'm pretty sure its a accuwx board issue.


--------------------
The views and opinions expressed in my posts are of my own and do not reflect the views of the USAF.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gloryboy1417
post Mar 25 2010, 05:53 PM
Post #2




Rank: F5 Superstorm
***

Group: SuperModerator
Posts: 3,948
Joined: 20-January 08
From: Bally, Pa (Berks Co)
Member No.: 12,780





QUOTE(hckyplayer8 @ Mar 25 2010, 06:32 PM) *
Anybody else having issues with not being able to see the blinking cursor, when typing your posts?

Also I click on the buttons (insert image ect) and the windows do not pop up.

Its like this on several computers and not like this on other boards, so I'm pretty sure its a accuwx board issue.


Jordan did you try another browser?

I was having this issue with the cursor on FireFox, I didn't have any issues on Opera and IE.


--------------------
Kevin
Eastern Berks Fire Department
Bally Community Ambulance


Go to the top of the page
 
+Quote Post
jdrenken
post Mar 25 2010, 07:59 PM
Post #3




Rank: F5 Superstorm
***

Group: SuperModerator
Posts: 32,871
Joined: 26-March 08
From: Columbia, MO
Member No.: 14,521





I'll use the watered down version...

Fill out the form. wink.gif


--------------------
QUOTE
For the record...I AM THE MISSOURI MAULER!


It's a work in progress!

Have a question? Look at our FAQ first.






89.5 FM KOPN Weather Blog

If it is important enough to you, you will find a way. If it is not, you will find an excuse.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hckyplayer8
post Mar 26 2010, 11:17 AM
Post #4




Rank: F5 Superstorm
***

Group: Member
Posts: 11,176
Joined: 13-November 08
From: Chicken Capital,PA
Member No.: 16,148





QUOTE(gloryboy1417 @ Mar 25 2010, 05:53 PM) *
Jordan did you try another browser?

I was having this issue with the cursor on FireFox, I didn't have any issues on Opera and IE.


No I didn't, but I am now.

Good catch. Must be a firefox issue sad.gif . Sucks cause thats my favorite browser. Hate I.E.


--------------------
The views and opinions expressed in my posts are of my own and do not reflect the views of the USAF.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WeatherMatrix
post Jul 19 2010, 01:20 PM
Post #5




Admin
***

Group: Administrator
Posts: 7,121
Joined: 6-March 05
From: State College, PA
Member No.: 2





It does appear to be a FF issue and several users are experiencing it. I will approach IPB about it but they may not be much help. If anyone here has any ideas please let me know, and if it goes away, let me know here too.


--------------------
-- Jesse Ferrell, FORUM ADMIN & MODERATOR

-- AccuWeather.com Meteorologist / Social Media Coordinator

-- My Blog | My Facebook Page




HELPFUL LINKS: MODEL FAQ / WEATHER QUESTIONS | FORUM FAQ / QUESTIONS
STAY ON TOPIC! TALK ABOUT PAST STORMS | TALK ABOUT NON-WEATHER STUFF
Go to the top of the page
 
+Quote Post
missmarisa
post Jul 19 2010, 04:50 PM
Post #6




Rank: F5 Superstorm
***

Group: SuperModerator
Posts: 7,804
Joined: 3-December 07
From: Far NW NJ
Member No.: 11,489





QUOTE(WeatherMatrix @ Jul 19 2010, 02:20 PM) *
It does appear to be a FF issue and several users are experiencing it. I will approach IPB about it but they may not be much help. If anyone here has any ideas please let me know, and if it goes away, let me know here too.


now that you mention this....I recently upgraded to the updated firefox....didn't have these problems before with the old version.


--------------------





Go to the top of the page
 
+Quote Post
jdrenken
post Jul 19 2010, 06:07 PM
Post #7




Rank: F5 Superstorm
***

Group: SuperModerator
Posts: 32,871
Joined: 26-March 08
From: Columbia, MO
Member No.: 14,521





QUOTE
Hang loading websites

Duplicate Session Restore files

Firefox may be be slow to respond or hang if multiple copies of its Session Restore file have been created:

1. Open your profile folder:
* (Firefox 3.0 and 3.5): See How to find your profile
1. (Firefox 3.6): At the top of the Firefox windowOn the menu bar, click on the Help menu and select Troubleshooting Information.... The Troubleshooting Information tab will open.
2. Under Application Basics, click on Open Containing FolderShow in Finder.
2. From the menu at the top of the Firefox windowbar, select FileFirefox and then select the ExitQuit FirefoxQuit menu item.
3. Locate and delete the sessionstore.js file and any copies, such as sessionstore-1.js, sessionstore-2.js.


--------------------
QUOTE
For the record...I AM THE MISSOURI MAULER!


It's a work in progress!

Have a question? Look at our FAQ first.






89.5 FM KOPN Weather Blog

If it is important enough to you, you will find a way. If it is not, you will find an excuse.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WeatherMatrix
post Jul 23 2010, 09:49 AM
Post #8




Admin
***

Group: Administrator
Posts: 7,121
Joined: 6-March 05
From: State College, PA
Member No.: 2





This problem is also happening with our corporate email server here at AccuWeather, and with Blogger.com. Until Firefox fixes this with a new release, I think the only option would be uninstalling your FF and installing an earlier version (probably 3.0).

But before you try that you should try going to a page other than one containing the problem, clearing your cookies and cache, restarting your browser, and following jdrenken's instructions above.


--------------------
-- Jesse Ferrell, FORUM ADMIN & MODERATOR

-- AccuWeather.com Meteorologist / Social Media Coordinator

-- My Blog | My Facebook Page




HELPFUL LINKS: MODEL FAQ / WEATHER QUESTIONS | FORUM FAQ / QUESTIONS
STAY ON TOPIC! TALK ABOUT PAST STORMS | TALK ABOUT NON-WEATHER STUFF
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hckyplayer8
post Sep 4 2010, 10:31 PM
Post #9




Rank: F5 Superstorm
***

Group: Member
Posts: 11,176
Joined: 13-November 08
From: Chicken Capital,PA
Member No.: 16,148





I was bored tonight and decided to further investigate this issue. The problem seems to stem from the option of having the "Rich Text Editor" on. I changed mine back to standard and I now have the cursor again when using the latest version of FF.


--------------------
The views and opinions expressed in my posts are of my own and do not reflect the views of the USAF.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
missmarisa
post Sep 6 2010, 12:41 PM
Post #10




Rank: F5 Superstorm
***

Group: SuperModerator
Posts: 7,804
Joined: 3-December 07
From: Far NW NJ
Member No.: 11,489





QUOTE(hckyplayer8 @ Sep 4 2010, 11:31 PM) *
I was bored tonight and decided to further investigate this issue. The problem seems to stem from the option of having the "Rich Text Editor" on. I changed mine back to standard and I now have the cursor again when using the latest version of FF.



My problem corrected when I changed back to standard as well.


--------------------





Go to the top of the page
 
+Quote Post
DomNH
post Sep 6 2010, 12:52 PM
Post #11




Rank: F5 Superstorm
***

Group: SuperModerator
Posts: 10,181
Joined: 7-January 08
From: Nashua, New Hampshire
Member No.: 11,976





QUOTE(hckyplayer8 @ Sep 4 2010, 11:31 PM) *
I was bored tonight and decided to further investigate this issue. The problem seems to stem from the option of having the "Rich Text Editor" on. I changed mine back to standard and I now have the cursor again when using the latest version of FF.

How do you turn it off?


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
jdrenken
post Sep 6 2010, 02:19 PM
Post #12




Rank: F5 Superstorm
***

Group: SuperModerator
Posts: 32,871
Joined: 26-March 08
From: Columbia, MO
Member No.: 14,521





QUOTE(DS2434 @ Sep 6 2010, 12:52 PM) *
How do you turn it off?


Click on 'My Controls' and then the Board Settings option in the left menu. Should be the last option.


--------------------
QUOTE
For the record...I AM THE MISSOURI MAULER!


It's a work in progress!

Have a question? Look at our FAQ first.






89.5 FM KOPN Weather Blog

If it is important enough to you, you will find a way. If it is not, you will find an excuse.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DomNH
post Sep 10 2010, 10:38 PM
Post #13




Rank: F5 Superstorm
***

Group: SuperModerator
Posts: 10,181
Joined: 7-January 08
From: Nashua, New Hampshire
Member No.: 11,976





Thanks Joe!


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2014 - 05:32 PM