Login to AccuWeather.com Premium Login to AccuWeather.com Professional Login to AccuWeather.com RadarPlus AccuWeather.com

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Automatic FTP
Seamus
post Jun 23 2008, 06:33 AM
Post #1




Rank: Whirlwind
*

Group: Member
Posts: 2
Joined: 29-April 08
Member No.: 14,728





Hi
Sorry in Advance if this has already been answered.
I have a VP2 with weatherlink software, It was configured to automatically upload clientraw.txt to
web site. It did work automatically!
But does not work now :-( , If I do it manually it works fine.
No errors in logfiles
I can ftp manually from DOS so the username & password & website is ok as it all works in manual mode.

System details.
XP Pro.
Firewall disabled
500MB memory (I know its small, but it still runs)
version of software: 10.37j build 12

Again sorry in advance.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
johnd
post Jun 23 2008, 07:42 AM
Post #2




Rank: Tornado
**

Group: Founding Member
Posts: 262
Joined: 7-March 04
From: Cambridge UK
Member No.: 26





Could you clarify the question please:

clientraw.txt is generated by the Weather Display software, not Weatherlink. It could be that you're using WD to generate the file and Weatherlink to upload it, but that's not a very common configuration.

If you are using the WD software to do the uploads then you'd probably be better off asking the question in the WD forums at:

http://www.weather-watch.com/smf/index.php
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Seamus
post Jun 23 2008, 08:18 AM
Post #3




Rank: Whirlwind
*

Group: Member
Posts: 2
Joined: 29-April 08
Member No.: 14,728





QUOTE(johnd @ Jun 23 2008, 01:42 PM) *
Could you clarify the question please:

clientraw.txt is generated by the Weather Display software, not Weatherlink. It could be that you're using WD to generate the file and Weatherlink to upload it, but that's not a very common configuration.

If you are using the WD software to do the uploads then you'd probably be better off asking the question in the WD forums at:

http://www.weather-watch.com/smf/index.php

Sorry, typo.. It is Weather Display I am using, will post in the WD forum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Removed_Member_Joseph Toubes_*
post Jun 23 2008, 10:35 AM
Post #4







Guests








QUOTE(Seamus @ Jun 23 2008, 08:18 AM) *
Sorry, typo.. It is Weather Display I am using, will post in the WD forum.



go to this site and they will answer all your questions. http://www.weather-watch.com

Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st September 2014 - 05:08 PM