Login to AccuWeather.com Premium Login to AccuWeather.com Professional Login to AccuWeather.com RadarPlus AccuWeather.com

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
davss.com doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
davss.com
Rank: Whirlwind
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 6-October 12
Profile Views: 2,073*
Last Seen: 8th October 2012 - 11:18 AM
Local Time: Jul 26 2014, 12:11 PM
3 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

davss.com

Member

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
8 Oct 2012
My station is over 12 months old now and was purchased in the UK then upgraded to 24-hr fan, solar sensor and installed in Poland.

The original anemometer worked fine for 10 months then stopped sending data to the console. I unscrewed the cups to check and right after reattaching them wind speed data started showing on the console again (no cleaning was done).
The console was then taken down for a yearly maintenance, anemometer cleaned properly and reattached all the way up close to the reed switch. Two months passed and it's not sending wind speed data again (all other sensors including wind direction are working ok).

Polish local resellers are asking a ridiculous price of nearly $300 for a new replacement part! This is unacceptable for me to pay for one part nearly 50% of a new console price. The console wasn't cheap and thus parts should last longer than one year in my humble opionion. Also, it puts in question product's quality.

Any idea what could go wrong & how to fix it?

Cheers, David
Last Visitors
sak


28 Jan 2014 - 5:08

Comments
Other users have left no comments for davss.com.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2014 - 12:11 PM